Transport-
seglingar

NORDVART

Den här kryssningen passar dig som gillar stenhård segling, för vi ska tillryggalägga 850 sjömil på bara 13 dygn. Resan går från Göteborg, längs hela den norska kusten upp till Bodø. Vi seglar flera dygn i sträck och stannar bara någon enstaka gång på vägen. I gengäld bjuder vi på ett riktigt lyxigt pris.

2) TRANSPORT.png

[C] måndag 6 – söndag 19 maj
Göteborg – Bodø
13 nätter: 5 000 kr / pers

Transportseglingen Nordvart innehåller en extra fin bonus: ett av våra få stopp på vägen görs vid Bolga, nära slutmålet Bodø. Därifrån kommer vi att bjudas på en utflykt till glaciären Svartisen, eftersom destinationen ingår i vår midsommarsegling, Expedition Svartisen. Vi åker på en rekognoceringstur, helt enkelt.


SYDVART

Återigen en segling för dig som gillar strapatser, för vi ska tillryggalägga 840 sjömil på bara 11 dygn. Resan går från Bodø, längs hela den norska kusten ner till Fredrikstad. Vi seglar flera dygn i sträck och stannar bara någon enstaka gång på vägen.

4) TRANSPORT.png

[H] måndag 1 – fredag 12 juli
Bodø – Fredrikstad
11 nätter: 5 000 kr / pers

Vid slutdestinationen Fredrikstad har mängder av segelfartyg samlats för fest. Tall Ships Race är vid det laget i full gång, och fler än 300 segelfartyg deltar.